loading…

Clubul FC Steaua București a anunțat, astăzi, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, că staff-ul și jucătorii vor intra în “silenzio stampa” dacă, atitudinea mass media față de atacurile unui personaj din fotbalul românesc, nu se va schimba.

Conducătorii Stelei precizează însă că este vorba doar de perioada de desfășurare a cantonamentelor, urmând ca la începutul noului sezon din Liga 1 jucătorii și oficialii vicecampioanei Românie să vorbească doar cu jurnaliștii posturilor de televiziune care dețin drepturi pentru difuzarea meciurilor din Liga 1.

Redăm, mai jos, comunicatul integral postat de clubul FC Steaua București:

“Deși în ultima perioadă s-au intensificat atacurile unui anumit personaj la adresa FC Steaua Bucuresti, am considerat că nu este oportun să răspundem provocărilor, preferând să tratăm cu indiferență aceste derapaje.

Văzând, însă, că mass media continuă să promoveze comportamentul nepotrivit al unei persoane care a încalcat în mod evident atât regulamentele fotbalistice, cât și conduita morală, pe fondul unei indiferențe totale din partea structurilor de conducere a fotbalului românesc, am ajuns la concluzia că singurul mod în care putem protesta este intrarea în “silenzio stampa”.

Această decizie va intra în vigoare DACĂ nu vom observa o schimbare de atitudine a mass media vizavi de aceste atacuri și va fi valabilă până la începutul sezonului oficial, atunci cand, în conformitate cu Regulamentul Media al Ligii Profesioniste de Fotbal, clubul nostru va respecta cu strictețe obligațiile contractuale față de deținătorii de drepturi”, se arată în comunicatul Stelei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/oficialii-echipei-steaua-bucuresti-anunta-ca-ar-putea-intra-in-silenzio-stampa-25239.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/oficialii-echipei-steaua-bucuresti-anunta-ca-ar-putea-intra-in-silenzio-stampa-25239-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv