Autor:
Ionel Dancu
| luni, 27 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 120 Vizualizari

PSD vrea să racoleze parlamentari UNPR pentru că progresiştii pregătesc o fuzione cu PNL. Liviu Dragnea vrea să îşi menţină majoritatea în Parlament.

“Spun deja mulţi parlamentari UNPR că nu sunt mulţumiţi de această trecere bruscă a UNPR în barca PNL-ului şi nu sunt dornici să urmeze această cale şi probabil că vor să rămână în zona de stânga. Nu ştiu dacă vin la noi sau pleacă din UNPR, dar vor să voteze totuşi tot în felul în care au votat până acum, sunt oameni care nu pot într-o noapte să treacă de pe stânga pe dreapta. Nu am făcut acest inventar, că nu este foarte important, dar, dacă se va întâmpla, probabil că se va vedea în zilele următoare. Este posibil şi un sfert, şi jumătate, este posibil şi nimic, sau foarte mulţi. Eu spun că majoritatea sunt foarte supăraţi cu excepţia a doi – trei pentru care de fapt s-a făcut toată negocierea, pentru ceilalţi e o mare păcăleală – dl Steriu şi încă doi – trei apropiaţi. Iar pentru ceilalţi discuţiile din PNL sunt că de fapt vor fi păcăliţi, că n-or să le dea nimeni 18 sau 20 de locuri pe liste. Asigură două – trei locuri pentru cei care au negociat şi, în rest, sănătate”, a spus Dragnea la Romania TV.

“Au apărut tot felul de zvonuri că ar fi planuri făcute în nu ştiu ce palat, într-un laborator. Noi ne aliem cu oamenii. Dacă este un plan de la Cotroceni, sunt destul de dezamăgit, este un plan prost, un plan de copii. Cum distrugi PSD-ul dacă te aliezi cu PSRO-ul lui Geoană şi UNPR-ul?”, a adăugat preşedintele PSD.

Tag-uri:
dragnea, psd, unpr, parlamentari, psro, pnl

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/sigla-unpr-465x390-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/sigla-unpr-465x390-3-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialParlament
Autor: Ionel Dancu | luni, 27 iunie 2016 | 0 Comentarii | 120 Vizualizari PSD vrea să racoleze parlamentari UNPR pentru...

Preluat de la EVZ