Autor:
Roland Cătălin Pena
| luni, 27 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 263 Vizualizari

Diane von Furstenberg, în brațele lui Vlad Plahotniuc

La sfârșitul săptămânii trecute, Vlad Plahotniuc, cel care conduce din umbră Republica Moldova, a postat pe pagina sa sponsorizată de Facebook un text care merită să facă istorie:

“Aseară am avut bucuria să o întâlnesc pe distinsa doamnă a modei, Diane von Furstenberg, despre care probabil puțini știu că are rădăcini moldovenești, tatăl și bunica ei fiind din Moldova.

Am avut o discuție interesantă despre țara noastră, despre business, despre viață. Povestea sa de viață inspiră oameni din întreaga lume, inspiră femei puternice să fie și mai puternice, impresionează prin modul în care și-a construit pas cu pas o carieră de succes la scară internațională.

Am descoperit că avem multe lucruri în comun, cum ar fi ambiția și dorința de a demonstra performanță, preocuparea pentru proiecte de caritate, inclusiv pentru o posibilă colaborare în viitor în acest domeniu.

O întâlnire frumoasa cu o Doamnă care creează cu pasiune frumosul și eleganța, Diane von Furstenberg!”.

Diane von Furstenberg a devenit celebră în anii 1970 când a lansat “rochiile petrecute”.

Dacă nu știți cine e Vlad Plahotniuc, citiți aici

Tag-uri:
vlad plahotniuc, republica moldova, moda, Diane von Furstenberg, caritate, intalnire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/plahotniuc-si-diane-se-strang-in-brate-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/plahotniuc-si-diane-se-strang-in-brate-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEVZ Special
Autor: Roland Cătălin Pena | luni, 27 iunie 2016 | 0 Comentarii | 263 Vizualizari Diane von Furstenberg, în brațele lui Vlad...

Preluat de la EVZ