loading…

UNPR nu mai are grup parlamentar în Senat începând de astăzi, după ce 6 senatori au demisionat, 2 rămânând independenți, iar 4 urmând să activeze în grupul PSD.

După demisiile din UNPR a celor șase senatori, Augustin Mitu (PSD) a cerut plenului să constate că grupul UNPR nu ma există, scrie Mediafax.

Liderul senatorilor UNPR, Haralambie Vochițoiu, a prezentat o adeziune la grup făcută de senatoarea Ruxandra Jipa, care a demisionat din partid la începutul lunii mai.

”Constatăm că numărul senatorilor membri ai unui grup parlamentar rezultat în alegeri este sub 7, situație în care vă supun atenției și votului, urmând să constatați că grupul UNPR nu mai are numărul de voturi necesar”, a spus președintele de ședință loan Chelaru.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/grupul-unpr-din-senat-s-a-dizovat-6-senatori-au-demisionat-4-vor-activa-in-grupul-psd-25240.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/grupul-unpr-din-senat-s-a-dizovat-6-senatori-au-demisionat-4-vor-activa-in-grupul-psd-25240-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv