loading…

Clubul italian Juventus Torino a anunțat, astăzi, prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial, transferul fundașului brazilian Daniel Alves, în vârstă de 33 de ani, sosit liber de contract de la Barcelona, acesta semnând un contract pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

Tot luni, Alves a trecut vizita medicală efectuată la Torino. Astfel, fostul fundaș al Barcelonei va fi jucătorul formației din Torino până pe 30 iunie 2018.

“Clubul Juventus Torino confirmă transferul fotbalistului Daniel Alves, acesta fiind de acord cu termenii contractului oferit de Juventus. Va fi jucătorul nostru până pe 30 iunie 2018, având o opțiune de prelungire pentru încă un sezon”, se arată într-un comunicat al oficialilor de pe Juventus Stadium.

În cele opt sezoane petrecute pe Camp Nou, fundașul dreapta din Brazilia a câștigat nu mai puțin de 23 de trofee. Dani Alves a intenționat să părăsească Barcelona încă de acum un an, dar a acceptat prelungirea pe încă un sezon datorită interdicției la transferuri a catalanilor. Sezonul trecut, Alves a evoluat în 48 de meciuri, reușind să marcheze 1 gol și să ofere 8 pase decisive în toate competițiile.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/dani-alves-a-semnat-un-contract-pe-doi-ani-cu-juventus-torino-25251.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/dani-alves-a-semnat-un-contract-pe-doi-ani-cu-juventus-torino-25251-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv