loading…

În urmă atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență, ce are în componență 44 de echipe de intervenție (14 pentru municipiul Constanța și 30 în restul județului) dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere, care vor asigura permanentă în toată această perioada.

Având în vedere atenționările meteo, comandamentul va funcționa începând de astăzi și până miercuri, 29 iunie 2016, ora 22,00. La nivelul municipiului Constanța, lucrătorii societății se află deja în zonele sensibile ale orașului, pe marile bulevarde: Mamaia, Alexandru Lăpușneanu, Ferdinand și 1 Decembrie 1918.

În cazul în care vor apărea situații de urgență, societatea noastră este pregătită să mărească numărul echipelor de intervenții.

Astăzi, în urmă ploilor torențiale de pe rază orașului Medgidia, echipele au intervenit pe stradă Poporului – în zona Fântână și pe stradă Vasile Lupu – în zona podului de cale ferată.

“Facem un apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.66.44.44”, se arată într-un comunicat al SC RAJA SĂ.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/constanta-comandament-pentru-situatii-de-urgenta-la-raja-in-contextul-avertizarii-meteo-de-ploi-torentiale-25237.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/constanta-comandament-pentru-situatii-de-urgenta-la-raja-in-contextul-avertizarii-meteo-de-ploi-torentiale-25237-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv