loading…

Fosta jucătoare de tenis Chris Evert a prefațat, în cadrul unde conferințe de presă, turneul de la Wimbledon.

Americanca, fost lider mondial și multiplă câștigătoare a turneelor de Grand Slam, consideră că Simona Halep nu deține resursele necesare pentru a urca pe prima poziție a ierarhiei.

“Îmi dau seama cine i-ar putea lua locul Serenei Williams pe prima treaptă a podiumului WTA. Cred că Garbine Muguruza, puteți paria pe ea. Dacă mă uit la Radwanska, Halep și Kerber, nu identifica acea forță care să le ajute să urce pe primul loc. Muguruza are forță și asta o recomandă pentru a-i lua locul Serenei”, a spus Chris Evert.

Simona Halep, locul 5 WTA își începe aventura la Wimbledon astăzi, după ora 19:00, întâlnind-o pe Anna Schmiedlova din Slovacia, locul 40 WTA, în ultimul meci al zilei. Cea mai bună poziție ocupată de Halep în carieră, în clasamentul WTA, a fost locul 2.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/chris-evert-simona-halep-nu-are-forta-necesara-pentru-a-deveni-lider-mondial-25229.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/chris-evert-simona-halep-nu-are-forta-necesara-pentru-a-deveni-lider-mondial-25229-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv