loading…

25 de copii au fost uciși în timpul atacurilor aeriene ce au vizat un oraș din estul Siriei, potrivit Fondului Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF), informează site-ul agenției Reuters.

Citând rapoarte ale asociațiilor partenere locale, UNICEF a afirmat că asistenții medicali au scos trupurile copiilor de sub dărâmături în orașul al-Quria, din provincia Deir al-Zor, care se află aproape în totalitate sub controlul grupării Stat Islamic, scrie Mediafax.

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a anunțat că raidurile aeriene efectuate de armata siriană sau rusă au ucis sute de persoane în al-Quria.

“UNICEF deplânge cele trei atacuri și face apel ambelor părți implicate în conflict să țină copii la adăpost de orice pericol”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/cel-putin-25-de-copii-morti-in-timpul-unor-raiduri-aeriene-25236.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/cel-putin-25-de-copii-morti-in-timpul-unor-raiduri-aeriene-25236-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv