loading…

FC Viitorul, echipa patronată de Gheorghe Hagi, trebuia să plece astăzi, în jurul orei 14:50, spre Polonia, acolo unde își va desfășura al doilea cantonament al verii, dar avionul care trebuia să-i ducă pe constănțeni la Varșovia, nu a mai ajuns la București.

Inițial, oficialii echipei Viitorul Constanța intenționau să plece spre Polonia tot astăzi, cu o altă cursă, dar în cele din urmă au decis ca echipă să rămână o noapte la București, urmând ca deplasarea spre cantonamentu să fie efectuată mâine, scrie Mediafax.

După primul cantonament desfășurat la Brașov, formația lui Hagi va efectua al doilea stagiu de pregătire în Polonia, în perioada 28 iunie – 8 iulie.

FC Viitorul se va pregăti la baza sportivă de la Gniewino, cea care a fost folosită de naționala Spaniei pe durata Campionatului European din 2012.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/avionul-care-trebuia-sa-duca-delegatia-echipei-viitorul-in-cantonament-nu-a-mai-ajuns-la-bucuresti-25238.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/avionul-care-trebuia-sa-duca-delegatia-echipei-viitorul-in-cantonament-nu-a-mai-ajuns-la-bucuresti-25238-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv