loading…

Lionel Messi și-a anunțat, luni, retragerea din echipa națională a Argentinei, la doar 29 de ani, după ce Argentina a pierdut finala Copei America în fața statului Chile.

După Messi, alți șase jucători importanți doresc să-și încheie activitatea la echipa națională, potrivit cotidianului Mirror.

Finala Copei America din acest an s-a disputat pe stadionul MetLife din New Jersey și a fost decisă la loviturile de departajare după ce în cele 120 de minute niciuna dintre cele două formații nu a reușit să înscrie, notează Mediafax.

La penalty-uri, Messi a executat primul pentru Argentina și a ratat după ce și Vidal ratase prima execuție pentru Chile. Biglia a mai ratat pentru argentinieni, în timp ce Mascherano și Aguero au transformat. Pentru Chile au marcat Castillo, Aranguiz, Beausejour și Silva. Chile s-a impus cu 4-2 și a câștigat cea de-a doua Copa America din istorie după succesul din 2015.

Lionel Messi, căpitanul primei reprezentative de fotbal a Argentinei și starul Barcelonei, a anunțat că se va retrage de la selecționata Biancoceleste. Sergio Aguero, Javier Mascherano, Gonzalo Higuain, Lucas Biglia, Ezequiel Lavezzi și Angel Di Maria vor, de asemenea, să se retragă de la echipa națională, pe fondul tensiunilor din vestiar după eșecul din finala Copa America.

“Nu știu ce cred ceilalți jucători, dar ce am văzut azi nu am văzut niciodată. Ne simțim cu toții foarte prost, încercăm să ne gândim la alte lucruri și să mergem mai departe. Dar este greu. Încă o dată am avut ghinion. Cel mai afectat, distrus, este Messi, pentru penalty-ul ratat. Nu l-am văzut niciodată într-o stare așa de proastă după un meci.

Sunt mai mulți jucători care evaluează ideea de a nu mai continua să joace pentru echipa națională. A fost cel mai prost moment la care am asistat vreodată într-un vestiar, mult mai grav decât a fost după finala Cupei Mondiale din Brazilia și după finala Copei America din 2015″, a declarat Sergio Aguero după finala Copei America.

La nivel internațional, Lionel Messi a jucat patru finale (una de Campionat Mondial în 2014 și trei de Copa America în 2007, 2015 și 2016), toate pierdute. Lionel Messi are 113 selecții și 55 de goluri în tricoul echipei naționale a Argentinei. Messi este cel mai bun marcator din istoria naționalei, depășindu-l pe Gabriel Batistuta chiar la Copa America.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/alti-sase-jucatori-importanti-vor-sa-se-retraga-din-nationala-argentinei-dupa-anuntul-lui-leo-messi-25226.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/alti-sase-jucatori-importanti-vor-sa-se-retraga-din-nationala-argentinei-dupa-anuntul-lui-leo-messi-25226-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv