loading…

Cinci tineri au fost răniți, noaptea trecută, în urma unui grav accident rutier petrecut în localitatea bistrițeană Budacu de Jos.

Cei cinci se aflau într-un autoturism marca BMW și se îndreptau către Bistrița pentru a juca fotbal. Într-o curbă, șoferul mașinii cu volan pe partea dreaptă a pierdut controlul direcției și a lovit violent un cap de pod.

Imediat după impact, doi dintre pasageri s-au făcut nevăzuți, în timp ce ceilalți trei au rămas la locul accidentului pentru a fi preluați de ambulanțe și transportați la spital, toți având răni multiple.

La un moment dat, unul dintre cei doi tineri care au fugit după accident s-a întors pentru a primi și el îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis o anchetă.

sursa: bistriteanul.ro.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/accident-cinci-tineri-raniti-dupa-ce-au-intrat-cu-masina-intr-un-cap-de-pod-foto-25219.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/accident-cinci-tineri-raniti-dupa-ce-au-intrat-cu-masina-intr-un-cap-de-pod-foto-25219-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv