loading…

Fosta campioană a Germaniei, VFL Wolfsburg, l-a transferat pe fundașul olandez Jeffrey Bruma, în schimbul sumei de 15 de milioane de euro, de la PSV Eindhoven, campioana en-titre a Olandei, conform site-ului oficial al grupării germane.

Jeffrey Bruma, în vârstă de 24 de ani, a semnat un contract valabil pe cinci sezoane cu Wolfsburg. Înainte să ajungă la PSV Eindhoven, Bruma a mai jucat în Bundesliga, la Hamburg, timp de două sezoane, când a fost împrumutat de la Chelsea, scrie Mediafax.

“Suntem foarte bucuroși că Jeffrey a ales VFL Wolfsburg. Cunoaște foarte bine campionatul german din perioada în care a jucat la Hamburg și, pe deasupra, are experiența meciurilor internaționale. Suntem siguri că va deveni un om de bază la Wolfsburg”, a spus directorul sportiv al clubului VfL Wolfsburg, Klaus Allofs, citat de site-ul oficial.

Jeffrey Bruma a adunat 44 de meciuri sezonul trecut pentru PSV Eindhoven, alături de care a câștigat titlul în Eredivisie. La echipa națională a Olandei, Bruma are 19 selecții și un gol marcat.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/vfl-wolfsburg-l-a-transferat-pe-olandezul-jeffrey-bruma-25203.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/vfl-wolfsburg-l-a-transferat-pe-olandezul-jeffrey-bruma-25203-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv