Autor:
Melania Stoica
| duminică, 26 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 18 Vizualizari

Actriţa a precizat că nu va depunde plângere la poliţie

Stela Popescu a fost jefuită de aceeaşi menajeră care a prădat-o şi pe Mirabela Dauer. Actriţa susţine că nu va face nicio plângere la poliţie, pentru că a descoperit târziu jaful, iar menajera fugise deja în străinătate.

Stela Popescu a povestit jurnaliştilor ce-i lipseşte în urma furtului: “Am avut un inel superb, cu nouă briliante, şi mi l-a furat femeia de serviciu. Cea care i-a furat şi Mirabelei Dauer. Mi-a furat doi cercei, un inel, şi mi-a mai furat, cred, n-am verificat încă, şi o brăţăruşă.”

Actriţa a precizat că nu va depunde plângere la poliţie, deoarece în aceeaşi situaţie a fost şi Mirabela Dauer, care a depus plângere, şi nu s-a întâmplat nimic. 

“Eu am tratat-o foarte bine, însă Mirabela a considerat-o o soră, un membru al familiei. Şi a furat-o! E ceva îngrozitor. Eu am descoperit furtul târziu. N-am făcut plângere, pentru că a făcut şi Mirabela şi nu s-a întâmplat nimic. Ea a fost isteaţă. A fugit în străinătate şi, la revedere!”, a mai povestit Stela Popescu.

Potrivit celor de la România TV, în aceeaşi situaţie s-a aflat şi Mirabela Dauer, care a observat, după un concert, că are conturile goale. Menajera, care lucra pentru ea de mai bine de opt ani, îi furase aproape 5.000 de lei. Poliţiştii au deschis atunci o anchetă, dar femeia dispăruse în strainătate. Tag-uri:
Stela Popescu, Mirabela Dauer, furt, menajera, poliţie

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/stela-popescu-jefuita-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/stela-popescu-jefuita-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Melania Stoica | duminică, 26 iunie 2016 | 0 Comentarii | 18 Vizualizari Actriţa a precizat că nu va depunde plângere...

Preluat de la EVZ