loading…

O femeie în vârstă de 60 de ani a fost înjunghiată, astăzi, în plină stradă, de un bărbat pe care îl cunoaște.

Sângerosul eveniment s-a petrecut la Iași, pe strada Bărboi, femeia fiind preluată de o ambulanță, având cuțitul înfipt în spate.

‘La locul solicitării a fost găsită o femeie în vârstă de 60 de ani, cu o plagă înjunghiată hemitorace posterior, cu lama cuțitului rămasă în plagă. Femeia era conștientă și a fost stabilă hemodinamic. Ea a declarat că a fost înjunghiată de un bărbat cunoscut. După acordarea asistenței medicale de către echipajul ambulanței, pacienta fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență ‘Sfântul Spiridon’, pentru investigații de specialitate’, a precizat Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al SAJ Iași, pentru radioiasi.ro.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/o-femeie-a-fost-injunghiata-in-plina-strada-agresorul-i-a-infipt-cutitul-in-spate-si-a-fugit-25190.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/o-femeie-a-fost-injunghiata-in-plina-strada-agresorul-i-a-infipt-cutitul-in-spate-si-a-fugit-25190-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv