Autor:
Andrei Micşa
| duminică, 26 iunie 2016 | 1 Comentarii
| 1747 Vizualizari

Un înger căzut pe Pământ, cu penele smulse din aripi și înconjurat de un sistem de plase făurit pentru a nu lăsa nimic să intre sau să iese. Așa arată sculpura hiper-realistă a unor doi artiști chinezi.

Sun Yuan și Peng Yu au decis să facă o sculptură specială, care să pară umană, dar să aibă o parte divină în ea. Iar îngerii erau printre lucrurile pe care aceștia puteau să creeze, arată Bored Panda.

După ce au creat instalații din cadavre umane reale, dar și aranjamente din țesuturi umane, au ales poziția și modul în care îngerul va arăta.

Cei doi au ales ca materiale fibră de sticlă, silicon gel, oțel și plasă de metal.

Iar sculptura pe care o văd zeci de mii de oameni anual surprinde un înger căzut pe Pământ, și cu penele smulse. Acest lucru, potrivit artiștilor, arată o făptură divină căzută, dar lipsă de puteri.

Tag-uri:
inger, dumnezeu, inger cazut pe pamant, inger cazut, aripi, beijing, arta, sculptura, artisti, artisti chinezi, arta supra realista, realist, inger arta, arta cu inger, figra de sticla, silicon, silicon gel, otel, plasa de metal

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/fallen-angel-sculpture-realistic-2-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/fallen-angel-sculpture-realistic-2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Andrei Micşa | duminică, 26 iunie 2016 | 1 Comentarii | 1747 Vizualizari Un înger căzut pe Pământ, cu penele...

Preluat de la EVZ