loading…

Unul dintre cei mai căutați mafioți italieni, Ernesto Fazzalari, numărul doi al grupării calabreze ‘Ndrangheta, a fost arestat astăzi după căutări care durau de 20 de ani, au anunțat autoritățile din Italia, potrivit AFP.

În vârstă de 46 de ani, Ernesto Fazzalari, condamnat deja în contumacie la închisoare pe viață, a fost prins la primele ore ale dimineții într-un apartament dintr-o regiune izolată din Calabria, fief al organizației criminale ‘Ndrangheta, rivală a grupărilor mafiote Cosa Nostra din Sicilia și Camorra din Napoli. 

Fazzalari, subaltern al ‘șefului cel mare’ Matteo Messina Denaro, se ascundea din 1996. El a fost condamnat în 1999 pentru asociere cu o grupare mafiotă, răpire, deținere de arme și un dublu omor în cadrul rivalităților între clanuri soldate cu 32 de morți în orașul său natal Taurianova în perioada 1989-1991. 

“Mulțumesc judecătorilor și forțelor de ordine. Trăiască Italia”, a postat pe Twitter premierul Matteo Renzi.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/autoritatile-italiene-l-au-arestat-pe-unul-dintre-cei-mai-cautati-lideri-mafioti-ascuns-de-20-de-ani-25193.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/autoritatile-italiene-l-au-arestat-pe-unul-dintre-cei-mai-cautati-lideri-mafioti-ascuns-de-20-de-ani-25193-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv