Autor:
Alexandru Toader
| sâmbătă, 25 iunie 2016 | 1 Comentarii
| 320 Vizualizari

Jucătorii maghiari fac spectacol la acestă ediție a Campionatului European FOTO: FACEBOOK/UEFAEURO

După 44 de ani de absență de la Europene, Ungaria a avut timp să-și încarce bateriile pentru a impresiona în grupe, și pentru a bifa „optimile”. Însă, de această dată va întâlni una dintre favorite

Ungaria este un alt exemplu de buturugă mică ce poate răsturna carul mare la turneul final din Hexagon. Magiarii au terminat în fruntea Grupei F, bifând o performanță remarcabilă. Ultimul meci înainte de „optimi”, cel cu Portugalia, de marți, scor 3-3, a fost totodată și cel mai spectaculos duel din această ediție a CE.

Cea mai talentată generație a Belgiei

Neșansa a urmărit Ungaria, care a condus de trei ori, dar de fiecare dată s-a văzut egalată. Astfel, evoluția „vecinilor” noștri de la vest demonstrează că au puterea de a trece și de „optimi”, chiar dacă vor întâlni Belgia, una dintre favoritele la câștigarea întrecerii.

„Dracii roșii”, conduși de Marc Wilmots, aliniază cea mai talentată generație de jucători din istoria Belgiei. Le va fi greu ungurilor să le țină piept mâine, la Toulouse, unor „draci” precum De Bruyne, Fellaini, Hazard, Mertens, Nainggolan sau Witsel.


Franța și Germania, la datorie

Pe lângă acest duel, mâine, gazda turneului, Franța, va întâlni „Băieții Verzi” ai Irlandei, cei care au ajuns în optimi datorită victoriei cu Italia (1-0), din ultima etapă a grupelor. Disputa se va desfășura la Lyon, de la ora 16.00 (în direct la Dolce Sport 1). „Les Bleus” au câștigat Grupa A, din care a mai făcut parte și naționala României, în timp ce irlandezii au ajuns în această fază de pe locul 3 în Grupa E.

De la ora 19.00 (în direct la Dolce Sport 1), la Lille, Germania, campioana mondială en-titre, va intra pe scena „optimilor” cu Slovacia, o altă revelație a Campionatului European.

Tag-uri:
ungaria, belgia, germania, franta, euro 2016, hexagon, paris, slovacia

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/clipboard01_279-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/clipboard01_279-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEURO 2016
Autor: Alexandru Toader | sâmbătă, 25 iunie 2016 | 1 Comentarii | 320 Vizualizari Jucătorii maghiari fac spectacol la acestă ediție a...

Preluat de la EVZ