loading…

Un adolescent în vârstă de 14 ani a murit, ieri seara, înecat la scăldat, în balta unei balastiere din zona comunei Șofronea, județul Arad, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Călin Domșa, a declarat că instituția pe care o repezintă a fost avertizată de prietenii adolescentului, cu care acesta se afla la baie.

Ajunși la fața locului, scafandrii din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad au reușit să găsească băiatul în aproximativ o oră, în apă.

Adolescentul a fost predat unui echipaj SMURD care, după efectuarea tututor manevrelor de resuscitare, au declarat victima decedată.

Este vorba despre un băiat de 14 ani care se afla la baie cu doi prieteni. Din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad au acționat trei scafandri și un echipaj SMURD“, a spus Călin Domșa.

Pompierii atrag atenția oamenilor să nu se scalde în bălți sau râuri, ci doar în locuri autorizate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/un-baiat-de-14-ani-s-a-inecat-in-balta-unei-balastiere-25157.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/un-baiat-de-14-ani-s-a-inecat-in-balta-unei-balastiere-25157-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv