Autor:
Feri Predescu
| sâmbătă, 25 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 309 Vizualizari

Captură de proporţii a poliţiştilor de frontieră de la Garda de Coastă Constanţa. Aproape 125.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, ascunse de un cetăţean bulgar în uriaşe role de hârtie introduse în România au fost găsite într-un tir, pe raza judeţului Dolj. Valoarea mărfii depăşeşte un milion de euro pe piaţa neagră.

Dacă în urmă cu patru luni au descoperit ţigări ascunse într-o betonieră adusă tot din Bulgaria şi ascunse tot la nişte complici din judeţul Dolj, de data aceasta marfa era ascunsă în  70 de role uriaşe de hârtie pe care le transporta cu un tir un şofer din Bulgaria. Numai că el a fost filat de poliţiştii de frontieră, coordonaţi de Prachetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, încă de la intrarea în România, pe la punctul de trecere frontieră Giurgiu.

Poliţiştii de frontieră au monitorizat camionul în trafic, pe tot traseul, până la domiciliul unui cetăţean român de pe raza judeţului Dolj. În baza mandatului emis de procurorul constănţean tirul a fost percheziţionat, la fel şi două adrese din Dolj, ocazie cu care s-a constatat că, în marfa transportată, respectiv role de hârtie, era ascunsă o cantitate 122.500 de pachete cu ţigări. Contrabandiştii lucraseră cu răbdare, desfăcuseră fiecare din cele 70 de role, scoseseră miezul şi îndesaseră câte 175 de cartoane cu ţigări, lipind apoi capace false.

Tirul bulgăresc fost escortat de poliţişti înarmaţi, până la Constanţa, unde a ajuns astăzi dimineaţă, şi garat în curtea Gărzii de Coastă. Marfa, în valoare de un million de euro pe piaţa neagră, a fost confiscată. Cazul a fost preluat de procurorii constănţeni. Şoferul bulgar a fost reţinut, fiind cercetat  pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

Tag-uri:
Apel Constan

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/tigari-de-contrabanda-in-role-de-hartie-evz-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/tigari-de-contrabanda-in-role-de-hartie-evz-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Feri Predescu | sâmbătă, 25 iunie 2016 | 0 Comentarii | 309 Vizualizari Captură de proporţii a poliţiştilor de...

Preluat de la EVZ