loading…

Tatăl fotbalistului de la FC Barcelona, Neymar (24 de ani), susține că nu există nicio șansă ca fiul său să ajungă la marea rivală Real Madrid, contrar informațiilor apărute în ultima vreme în presa internațională.

„Probabilitatea ca Real Madrid să-l transfere pe fiul meu este egală cu zero. N-au nicio șansă! Neymar are contract cu FC Barelona și orice ofertă pe care o primește va fi analizată de cei de acolo. În afară de mine, singura persoană care poate să vorbească despre viitorul lui Neymar este el însuși”, a spus Neymar senior, într-un interviu pentru Fox Brazil, citat de Marca.

Afirmațiile lui Neymar senior vin după ce Wagner Ribeiro, agentul jucătorului, a declarat că, în acest moment, există trei echipe care se interesează de Neymar, printre care și Real Madrid: „Sunt trei mari cluburi în lume care-l vor pe Neymar și sunt dispuse să achite clauza de 200 de milioane de euro. Nu pot spune mai multe, deoarece este un subiect sensibil”, a spus Wagner, conform Marca. Potrivit sursei citate, celelalte două echipe interesate sunt Paris Saint-Germain și Manchester United.

Cotat la 100 de milioane de euro de către Transfermarkt, Neymar mai are contract cu FC Barcelona până în vara anului 2018. În 49 de meciuri disputate pentru catalani, în stagiunea recent încheiată, atacantul brazilian a reușit 31 de goluri și 27 de pase decisive.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/tatal-lui-neymar-probabilitatea-ca-real-madrid-sa-l-transfere-pe-fiul-meu-este-egala-cu-zero-25163.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/tatal-lui-neymar-probabilitatea-ca-real-madrid-sa-l-transfere-pe-fiul-meu-este-egala-cu-zero-25163-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv