loading…

Clubul italian AS Roma, locul trei în clasamentul final al sezonului trecut din campionatul Italiei, a intrat, la rândul său, în cursa pentru transferul atacantului suedez Zlatan Ibrahimovic, în vârstă de 34 de ani, rămas liber de contract după plecarea de la PSG, conform site-ului Football Italia.

Ibrahimovic a anunțat că se retrage din echipă națională imediat după ce Suedia a fost eliminată de la Campionatul European, dar Zlatan va continua la nivel de echipe de club. Starul suedez a fost extrem de secretos în ceea ce privește viitoarea sa destinație, oferind prilejul presei internaționale să speculeze pe această temă. Englezii au scris în repetate rânduri că Zlatan va ajunge în cele din urmă la Manchester United, dar italienii vin cu o contra-ofertă.

Jurnaliștii din peninsulă notează că AS Roma i-a propus un contract lui Ibrahimovic și acum așteaptă răspunsul acestuia. Oficialii echipei din capitala Italiei îi oferă suedezului un contract valabil pe două sezoane, cu un salariu anual de 7 milioane de euro.

Momentan, Ibrahimovic nu poate face public numele viitorului său club din pricina unei clauze trecută în contractul cu PSG. Dacă va anunța la ce echipă va juca înainte de 30 iunie, dată la care expiră oficial contractul cu francezii, Ibra va pierde 4 milioane de euro.

Ibrahimovic a mai jucat în Serie A, la toate cele trei mari cluburi italien, Juventus, Inter și AC Milan.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/suedezul-zlatan-ibrahimovic-ofertat-de-as-roma-25159.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/suedezul-zlatan-ibrahimovic-ofertat-de-as-roma-25159-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv