Vicecampioana României, Steaua București, a câștigat, astăzi, primul meci amical din această vară, scor 7-0, în fața echipei NK Turnisce, din liga a treia a Sloveniei.

Marcatori: Hamroun (35), Golubovic (38), Enceanu (45+1), Achim (66), Muniru (70), Mihalcea (pen. 80) și Ștefănescu (84).

Bojan Golubovic (32 de ani), jucător adus în această vară de la CSMS Iași, a marcat primul său gol pentru Stelei. A fost o gafă în apărarea adversă, Golubovic a recuperat și a înscris. Vlad Achim, un alt jucător care s-a aflat la debutul pentru Steaua, a marcat și el. Robert Vâlceanu a șutat la poartă, portarul lui Turnisce a respins în față și Achim a marcat din careul mic.

În prima repriză, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf a arătat astfel: Niță – Simion, Tamaș, Tudorie, Momcilovic – Bourceanu, O. Popescu – Enceanu, Hamroun, M. Mario – Golubovic

La pauză, Reghecampf a schimbat toată echipa: Cojocaru – Enache, Varela, Toșca, D. Popescu – Muniru – Achim, Aganovic – Vîlceanu, Onțel, Mihalcea

Antrenorul Stelei nu i-a avut la dispoziție pe Alexandru Chipciu, Adrian Popa, Mihai Pintilii și Nicolae Stanciu, cei patru jucători care au făcut parte din lotul României pentru Campionatul European.

Următorul amical al Stelei va fi împotriva echipei Dinamo Zagreb, campioana ultimelor 11 ediții ale campionatului din Croația, marți, de la 17:30.

rootstireaActualitate/Esential
Vicecampioana României, Steaua București, a câștigat, astăzi, primul meci amical din această vară, scor 7-0, în fața echipei NK Turnisce, din liga a treia a Sloveniei. Marcatori: Hamroun (35), Golubovic (38), Enceanu (45+1), Achim (66), Muniru (70), Mihalcea (pen. 80) și Ștefănescu (84). Bojan Golubovic (32 de ani), jucător adus în...

Preluat de la romania ntv