loading…

Scene incredibile surprinse la o grădiniță din județul Brașov. În timpul serbării de sfârșit de an, o bucată din tavan s-a desprins și a căzut chiar în mijlocul clasei.

O educatoare a scăpat ca prin minune. Halucinant nu este doar incidentul, ci și reacția cadrelor didactice și a părinților.

‘Se mai întâmplă pe la noi, la grădiniță!’, spun cei prezenți.

Nu numai că serbarea nu a fost oprită imediat după cum se vede în imagini, ci totul a fost luat în glumă de cadrele didactice, iar părinții nu au făcut altceva decât să râdă.

Scenele filmate de unul dintre părinți s-au produs la grădinița de stat din comuna brașoveană Prejmer. Clădirea, care datează din anii ’80, se află în patrimoniul primăriei locale, iar sătenii spun că nu s-a mai făcut nicio investiție în ultimii 16 ani.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/o-bucata-de-tavan-a-cazut-intr-o-gradinita-chiar-in-timpul-serbarii-de-sfarsit-de-an-25167.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/o-bucata-de-tavan-a-cazut-intr-o-gradinita-chiar-in-timpul-serbarii-de-sfarsit-de-an-25167-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv