Autor:
Andrei Micşa
| sâmbătă, 25 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 76 Vizualizari

Cel puțin 24 de câini folosiți pentru a mirosi substanțele explozive, au fost omorâți de o companie americană, după ce aceștia au încheiat un contractul cu o firmă din Kuweit. ATENȚIE! Galeria foto din acest articol conține imagini care ar putea fi prea dure pentru unii cititori.

Din pricina încetării contractului cu firma producătoare de petrol din Kuweit, o firmă din Statele Unite ale Americii a decis să omoare cei 24 de câini pe care îi avea. Aceștia erau folosiți la depistarea substanțelor periculoase, dar au avut un sfârșit tragic, după ce compania a luat decizia de ai euthanasia pe toți, arată Daily Mail.

Angajații firmei susțin că patrupezii ar fi fost bolnavi și trebuiau omorâți. Dar persoane din unele organizații pentru protecția animalelor susțin că muncitorii de la firma respective ar fi recurs la acest gest pentru că nu ar fi fost plătiți timp de două luni.

Eastern Securities of Kuwait este acuzată de uciderea acestor câini, după ce au încheiat contractul cu Kuwait National Petroleum Company (KNPC).

În imaginile prezentate în galerie se pot observa câinii decedați și puși unul lângă altul. Iar persoanele care stau mândre lângă aceștia, zâmbesc fără nicio remușcare.

Un angajat a declarant că Easters Securities a luat decizia să eutanasieze câini, dar pe parcurs, în grupuri mici. Însă un alt angajat ar fi “sărit cu arma” și ar fi omorât toți patrupezii.

Tag-uri:
sua, caini, caini omorat, kuweit, cruzime fara limite, masacru, animale moarte, criminali, inchisoare, angajati, firma, petrol, companie, securitate, caini speciali, caini dresati, caini omorati, caine, caine omorat, cruzime, animale omorate

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/bomb-sniffing-dog_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/bomb-sniffing-dog_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Andrei Micşa | sâmbătă, 25 iunie 2016 | 0 Comentarii | 76 Vizualizari Zeci de câini au masacrați în Kuweit de...

Preluat de la EVZ