loading…

Universitatea Ovidius din Constanța anunță cu profund regret dispariția prematură a Georgianei Voineagu, absolventă a Facultății de Litere și șeful Biroului de presă din cadrul UOC. 

Din această funcție din urmă, Georgiana  s-a dedicat  promovării imaginii universității în presa locală și națională, cu mult profesionalism, devotament și energie.

Atât pentru conducerea universității, cât și pentru toți colegii care au colaborat cu ea, este o pierdere care nu se poate exprima în cuvinte, profesional, dar și uman. Pentru noi, Georgiana va rămâne acel om în care îți puteai pune toată încrederea, o tânără cu idei frumoase și, nu în ultimul rând, cu un zâmbet pentru fiecare.

Un gând pios și sincere condoleanțe familiei.  Dumnezeu să o odihnească în pace!

Biroul de presă al Universității „Ovidius” din Constanța

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/in-memoriam-universitatea-ovidius-o-deplange-pe-georgiana-voineagu-jurnalist-seful-biroului-de-presa-uoc-25162.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/in-memoriam-universitatea-ovidius-o-deplange-pe-georgiana-voineagu-jurnalist-seful-biroului-de-presa-uoc-25162-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv