Autor:
Bianca Zaharescu
| sâmbătă, 25 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 64 Vizualizari

HAOS pe străile LONDREI

Sute de manifestanţi împotriva Brexit s-au adunat astăzi pe străzile Londrei şi în Edinburgh, pentre a protesta cu privire la rezultatul referendumului care a decis retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Manifestanţii au apărut pe străzi cu măşti, petarde şi pancarte pe care scire “Fără graniţe!” şi “Fără Boris!”, cu referire la fostul primar la Londrei, Boris Johnson, susţinător Brexit. Lucurile nu se vor opri aici, alte câteva mii de tineri ameninţând că vor ieşi la protest, scrie B1. 

La Londra, protestul a început într-un parc din Whitechapel iar scopul constă în exprimarea susţinerii faţă de imigranţi şi refugiaţi, scrie The Telegraph. Tinerii au scandat apoi pe străzile ce dus spre News UK, trustul de presă al lui Rupert Murdoch, unde a fost nevoie de intervemţia forţelor de ordine pentru a evita violenţele. 

Manifestaţii similare au loc şi la Edinburgh, în Scoţia. Şcoţienii au votat în procent de 62% împotriva retragerii din UE, fiind acum foarte furioşi pe rezultatele Brexit. 

Tag-uri:

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/protest-londra-8-ianuarie-2016-bodnariu-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/protest-londra-8-ianuarie-2016-bodnariu-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Bianca Zaharescu | sâmbătă, 25 iunie 2016 | 0 Comentarii | 64 Vizualizari HAOS pe străile LONDREI Sute de manifestanţi împotriva...

Preluat de la EVZ