Autor:
Alexandru Toader
| sâmbătă, 25 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 12 Vizualizari

Zlatan Ibrahimovici

Pentru Zlatan Ibrahimovici s-a încheiat aventura din naționala Suediei, odată cu eliminarea reprezentativei sale de la Campionatului European. Însă, suedezul de 34 de ani mai are un cuvânt de spus în fotbalul mare, la nivel de club.

Noua destinație a lui Zlatan Ibrahimovici rămâne un mister. Suedezul se ferește deseori să divulge numele noii sale echipe. După patru ani pretrecuți în Franța, la PSG, Zlatan va încerca acum o altă provocare. Chiar după primul sezon în care a evoluat sub culorile trupei pariziene, Ibrahimovici a spus că este prea bun pentru campionatul Franței, însă șeicii lui PSG l-au determinat să mai rămână cu sume mari de bani.

Zlatan este foarte aproape de a ajunge la Manchester United, mai ales că suedezului i-a surâs idea de a juca pe „Old Trafford” datorită faptului că Jose Mourinho l-a înlocuit în această vară pe Louis Van Gaal, ultimul nefiind pe placul atacantului suedez.

Acum, „Ibracadabra” este ademenit de AS Roma, care au intrat în luptă cu o contra-ofertă. Romanii îi oferă lui Ibrahimovici un contract valabil pe două sezoane, cu un salariu anual de 7 milioane de euro! Astfel, Zlatan ar putea reveni în Seria A, după ce, în trecut, a mai evoluat pentru „granzii” din „Cizmă”, precum Juventus, Inter și AC Milan.

Tag-uri:
Zlatan Ibrahimovici, Manchester United, Old Trafford, Jose Mourinho, Louis Van, transfer, AS Roma, PSG

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/ibrahimovici-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/ibrahimovici-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Autor: Alexandru Toader | sâmbătă, 25 iunie 2016 | 0 Comentarii | 12 Vizualizari Zlatan Ibrahimovici Pentru Zlatan Ibrahimovici s-a încheiat aventura...

Preluat de la EVZ