loading…

Șeful centrului de servicii comunitare din Bârlad, psihologul Ionuț Brătianu, a fost reținut pentru 24 de ore, de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de favorizarea infractorului, acesta urmând să fie prezentat vineri cu propunerea de arestare preventivă, transmite Mediafax.

Directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui, Ionel Armeanu Ștefănică, a precizat că știe de reținerea psihologului, dar instituția nu a fost înștiințată oficial despre această situație.

Dacă va fi arestat în cursul zilei, probabil vom fi și noi înștiințați oficial, pentru că urmează să demarăm procedura de suspendare din activitate. Cel mai probabil, faptele lui Ionuț Brătianu au legătură cu cabinetul său privat de expertiză psihologică, pe care acesta îl deține”, a declarat directorul DGASPC Vaslui, Ionel Armeanu Ștefănică.

Odată cu psihologul Ionuț Brătianu au mai fost reținute încă două persoane.

Ionuț Brătianu este unul din cei doi experți în psihologie judiciară de la nivelul județului Vaslui și deține un cabinet psihologic în Bârlad. De asemenea, Brătianu este și președintele Colegiului psihologilor din județul Vaslui.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/seful-unui-centru-de-servicii-comunitare-retinut-pentru-favorizarea-infractorului-25115.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/seful-unui-centru-de-servicii-comunitare-retinut-pentru-favorizarea-infractorului-25115-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv