loading…

Relu Fenechiu, fost ministru al Transporturilor, și Ion Krech, fost director în cadrul Ministerului Justiției, au fost arestați preventiv, vineri seara, pentru 30 de zile, de Tribunalul Prahova, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Prahova, judecător Alina Anton, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că instanța a emis, în această seară, mandate de arestare pentru 30 de zile pe numele lui Relu Fenechiu, fost ministru al Transporturilor, și Ion Krech, fost director în cadrul Ministerului Justiției.

Mandatele intră în vigoare de vineri.

Decizia Tribunalului Prahova nu este definitivă, ci poate fi atacată la Curtea de Apel Ploiești.

Procurorii ceruseră instanței arestarea preventivă a lui Relu Fenechiu și a lui Ion Krech.

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, este acuzat de trafic de influență și spălare de bani după ce ar fi primit, între 2012-2014, 620.000 euro de la o firmă de software, respectiv un procentaj de 15% valoarea a două contracte promovate de Ministerul Justiției, potrivit DNA.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/relu-fenechiu-arestat-preventiv-pentru-30-de-zile-sub-acuzatiile-de-spalare-de-bani-si-trafic-de-influenta-25137.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/relu-fenechiu-arestat-preventiv-pentru-30-de-zile-sub-acuzatiile-de-spalare-de-bani-si-trafic-de-influenta-25137-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv