loading…

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Constanța, au descoperit un autoturism marca Opel Vectra declarat furat de autoritățile din Germania.

În cursul zilei de ieri, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Constanța – Compartimentul Furturi Auto, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate. Astfel, pe raza comunei Castelu, din județul Constanța, a fost identificat un autoturism marca Opel Vectra despre care existau date că este semnalat ca fiind furat.

Verificările au stabilit că autoturismul în cauză este căutat de autoritățile din Germania, fiind declarat furat din data de 22 iunie. Bărbatul care deținea mașina respectivă – D.C. în vârstă de 42 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța – a declarat că ar fi cumpărat autoturismul din Germania, de la un cetățean român și nu avea cunoștință despre faptul că acesta este căutat de către autorități.

Mașina, evaluată la aproximativ 1.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”, faptă prevăzută și sancționată de art. 228, alin. 1 Cod Penal.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/19-25117.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/19-25117-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv