Autor:
Andrei Călin
| vineri, 24 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 101 Vizualizari

Simona Halep

Virgina Ruzici, managerul Simonei Halep, a declarat că nu înțelege de ce tenismena este criticată în momentele în care pierde, mai ales că reprezintă România.

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a afirmat că tenismena din Constanța nu merită să fie desființată în momentele în care pierde, pentru că reprezintă România și își face treaba cu profesionalism. „Ceea ce eu nu înțeleg, cu tot respectul pentru toată lumea – pentru presă, pentru toți -, de ce atâta negativism și critică, mai ales când pierde? Simona reprezintă România, datorită ei tenisul este din nou în vogă, datorită ei se umple sala de la Cluj cu mai mult de 7.000 de persoane, deci tot tenisul e tras în sus. Își face meseria cu profesionalism, își iubește țara, își iubește fanii, mulțumește întotdeauna tuturor, personal nu înțeleg aceste critici și nu le accept”, a spus Ruzici, pentru treizecizero.ro.

Fosta mare tenismenă a mai spus că așteaptă ca Simona să câștige un turneu de Mare Șlem. „Este, probabil, personalitatea cea mai în vogă, în momentul de față, în România; câștigarea unui Grand Slam oferă o expunere enormă în toată lumea și ofertele ar curge cu cifre substanțiale”, a mai afirmat Ruzici.Tag-uri:
Virginia Ruzici, Simonei Halep, Grand Slam, tenis, mare slem, cluj

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/23halepbun-ifto2662-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/23halepbun-ifto2662-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialTenis
Autor: Andrei Călin | vineri, 24 iunie 2016 | 0 Comentarii | 101 Vizualizari Simona Halep Virgina Ruzici, managerul Simonei Halep,...

Preluat de la EVZ