loading…

Procurorii constănțeni au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de Cristian Telehoi, fostul primar al comunei Cobadin, pe care îl acuză de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului.

Potrivit procurorilor,

“La data de 15 iunie 2016, inculpatul Telehoi Cristian a fost audiat în calitate de martor, în dosarul 3610/118/2015 aflat pe rolul Tribunalului Constanța.

În această împrejurare, inculpatul Telehoi Cristian, sub prestare de jurământ, a prezentat declarații care contravin probelor administrate în cauză, contravin propriilor declarații date în cursul urmăririi penale și aspectelor pe care acesta le cunoștea.

Prin această atitudine, inculpatul a urmărit îngreunarea aflării adevărului, a tragerii la răspundere penală și inducerea în eroare a instanței de judecată, împrejurări de natură a ușura situația juridică a inculpaților cercetați în dosarul aflat pe rolul instanței anterior amintite.

Dosarul penal aflat în prezent în stadiu de judecare la instanță și în care Telehoi Cristian a fost audiat ca martor a fost mediatizat prin comunicatul nr. 974/VIII/3 din data de 27 mai 2015, la finalizarea anchetei fiind trimiși în judecată 2 inculpați, pentru infracțiuni asimilate celor de corupție, spălare de bani, evaziune fiscală, etc.

Inculpatului Telehoi Cristian i s-a adus la cunoștință calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/fostul-primar-din-cobadin-cristian-telehoi-acuzat-de-marturile-mincinoasa-si-favorizarea-faptuitorului-25135.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/fostul-primar-din-cobadin-cristian-telehoi-acuzat-de-marturile-mincinoasa-si-favorizarea-faptuitorului-25135-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv