loading…

Premierul David Cameron este principalul responsabil pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, întrucât a convocat referendumul din rațiuni electorale, apreciază Maurice Lévy, directorul companiei franceze de publicitate Publicis, citat de ziarul Le Figaro.

“Eu am spus la Forumul Economic Mondial de la Davos, în urmă cu doi ani, că prin convocarea acestui referendum din rațiuni electorale David Cameron va deschide Cutia Pandorei”, a explicat Maurice Levy.

“Fostul primar al Londrei Boris Johnson este populist, încearcă să obțină profit electoral, dar adevăratul responsabil este David Cameron”, a adăugat Levy.

Premierul David Cameron a promis electoratului, în ianuarie 2013, că, dacă Partidul Conservator va obține majoritatea parlamentară în alegerile din 2015, Guvernul britanic va renegocia relația cu Uniunea Europeană și va convoca, până în 2017, un referendum privind apartenența la Uniunea Europeană.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/expert-francez-cameron-este-de-vina-a-convocat-referendumul-din-ratiuni-populiste-25133.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/expert-francez-cameron-este-de-vina-a-convocat-referendumul-din-ratiuni-populiste-25133-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv