Autor:
Matei Năstase
| vineri, 24 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 1628 Vizualizari

David Cameron

Premierul Marii Britanii, David Cameron, și-a anunțat retragerea din fruntea executivului Regatului Unit și al Partidului Conservator după ce poporul britanic a decis ca țara să părăsească Uniunea Europeană. El susține că negocierile privind părăsirea blocului comunitar vor fi susținute de un alt prim-ministru începând cu luna octombrie a acestui an și că economia țării sale este una puternică, care va resista acestei schimbări.

”Țara a luat parte la cel mai mare exercițiu democratic. Sunt momente când e bine să întrebi oamenii. Dorința oamenilor trebuie respectată. Vreau să îi felicit pe toți cei care au luat parte la campania ”Stay”, dar și la cea ”Leave”. Nu există semne de îndoială privind rezultatul votului”, a declarat David Cameron.

El a adăugat că economia Regatului Unit este puternică și că țara sa trebuie să se pregătească pentru negocierile cu Uniunea Europeană.

”Economia Marii Britanii este puternică. Nu vor fi schimbări în alte circumstanțe. Trebuie să pregătim o negociere cu Uniunea Europeană pentru a ne asigura că toate teritoriile componente ale Marii Britanii sunt protejate”, a adăugat premierul britanic.

De altfel, Cameron și-a anunțat retragerea din fruntea guvernului britanic și al Partidului Conservator din această.

”Nu cred că este bine pentru mine să fiu căpitanul pentru următoarea destinație. Țara trebuie să aibă o nouă conducere. Marea Britanie o să aibă un nou premier din octombrie”, a afrimat prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii.

Tag-uri:
brexit, uk brexit, marea britanie brexit, ue, uniunea europeana, david cameron, stay, leave, economia marii britanii, stay leave, votat, declaratii, democratie, regatul unit

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/cameron-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/cameron-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Matei Năstase | vineri, 24 iunie 2016 | 0 Comentarii | 1628 Vizualizari David Cameron Premierul Marii Britanii, David Cameron, și-a...

Preluat de la EVZ