loading…

Președintele Klaus Iohannis i-a invitat astăzi, la ora 11,00, la Palatul Cotroceni, pe premierul Dacian Cioloș, pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, dar și pe liderii partidelor politice, pentru consultări pe tema rezultatelor referendumului din Marea Britanie.

”I-am invitat astăzi, la Palatul Cotroceni, începând cu ora 11,00, pe prim-ministrul Dacian Cioloș, pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, și pe liderii partidelor politice, pentru consultări pe tema rezultatelor referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii”, a scris Iohannis pe Facebook.

Numărătoarea finală a voturilor de la referendumul de joi din Marea Britanie confirmă că cei mai mulți britanici au optat pentru Brexit, adică ieșirea țării lor din Uniunea Europeană, transmit vineri DPA, AFP și BBC.

Conform rezultatelor definitive, 51,9% dintre alegători au votat în favoarea Brexit-ului. Rata de participare la vot a fost de 72,2%.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/consultari-la-cotroceni-pe-tema-referendumului-din-marea-britanie-invitati-premierul-guvernatorul-bnr-si-lideri-politici-25112.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/consultari-la-cotroceni-pe-tema-referendumului-din-marea-britanie-invitati-premierul-guvernatorul-bnr-si-lideri-politici-25112-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv