loading…

Artiștii au început să reacționeze la aflarea veștii că Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană, în urma rezultatelor de la Referendumul Brexit. ‘Neîncrezător, trist, speriat și furios’, iată trăirile lui Ed Simons, membru al formației britanice The Chemical Brothers, relatează nme.com.

52% dintre votanți au optat ieșirea din UE. Rezultatul a generat o imensă incertitudine din punct de vedere financiar, valoarea lirei sterline scăzând și ajungând la cel mai mic prag din perioada 1985-2016. Locuitorii din Scoția și Irlanda de Nord au votat pentru a rămâne.

RECOMANDARE: BREXIT. Marea Britanie PĂRĂSEȘTE EUROPA! 51,9% dintre britanici au spus NU UE – haos pe burse, Cameron demisionează!

Rezultatele au venit după ce o substanțială majoritate de persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani au votat pentru ca Marea Britanie să rămână în Uniunea Europeană, cu 75% dintre votanții acestui grup de vârstă votând împotriva Brexitului în comparație cu 39% dintre votanții cu vârsta peste 65 de ani.

Ed Simons, membru al formației britanice The Chemical Brothers a scris pe Twitter:

Neîncrezător, trist, speriat și furios… Nu pot să diger informația asta… Scene incredibile cu oameni bătrâni și proști care proclamă o victorie, în timp ce economiile, pensiile și proprietățile lor sunt distruse. Niște idioți“.

Autoarea volumelor Harry Potter, J.K. Rowling, a scris:

Nu cred ca mi-am dorit vreodată mai mult ca acum să existe magie… Acum, Scoția va căuta independența. Moștenirea lui David Cameron va fi destrămarea a două uniuni. Nicio astfel de ruptură nu trebuia să aibă loc“.

Scoțianul Stuart Murdoch, membru al formației indie-pop Belle And Sebastian și-a exprimat și el părerea despre faptul că Scoția va căuta independența – “Trist, trist, trist. Europa, nu cred că oamenii din Scoția vor sta mult timp departe de tine. Poate că ăsta e un nou început“.

Ei bine, generația Millenials. Suntem terminați rău. Cum era cu puternicul Serviciu Național de Sănătate și cu economia? (…)“, a reacționat furioasă cântăreața britanică Lily Allen (foto).

Cher pare că e de partea ieșirii din UE, având în vedere ca a publicat pe Twitter ceea ce pare a fi un mesaj de celebrare a rezultatelor: “E cea mai buna decizie pentru toți oamenii din Regatul Unit“. Totuși, la scurt timp, a subliniat că de fapt voia să spună – “Sper ca acesta să fie cea mai buna decizie pentru toți oamenii din Regatul Unit“.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/brexit-reactia-vedetelor-ed-simons-oameni-prosti-niste-idioti-j-k-rowling-as-vrea-sa-existe-magie-lily-allen-generatia-millenials-suntem-terminati-rau-25120.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/brexit-reactia-vedetelor-ed-simons-oameni-prosti-niste-idioti-j-k-rowling-as-vrea-sa-existe-magie-lily-allen-generatia-millenials-suntem-terminati-rau-25120-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv