Autor:
Alin Pătru
| vineri, 24 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 2 Vizualizari

Andrei Leonte

Andrei Leonte a avut un concert pe care nu-l va uita curând. Vedeta a avut probleme încă de la debutul spectacolului, iar incidentele au continuat și după prestație.

Întorcăndu-se cu mașină să după un concert susținut în Bucovina zilele trecute, Andrei a fost prins de o furtună și s-a trezit înconjurat de ape. “Inainte nu puteam merge, înapoi, nici nu se punea problemă. Eram bucuros că terminasem treabă cu bine, dar parcă aș fi vrut să ajung și acasă. Prietenii de pe Facebook îmi tot dădeau mesaje de încurajare. Cei de-acasă mă sunau să vadă dacă sunt bine. A trebuit să stăm câteva minute pe loc, începuse deja să între apa și în mașină, după care am reușit să dăm înapoi și să așteptăm în siguranță să se retragă apele”. 

 Peripețiile artistului au început, însă, chiar de când a ajuns la concert. La scurt timp după ce a urcat pe scenă, a început să plouă torențial, așa că Andrei a invitat publicul alături de el, pe scenă acoperită. “Totul e bine când se termină cu bine. Era păcat să trimitem oamenii acasă sau să îi țin în ploaie, așa i-am chemat alături de mine pe scenă.” ne-a declarat Andrei.

Tag-uri:
andrei leonte, accident, incident, bucovina, concert

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/andrei-leonte-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/andrei-leonte-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialMonden
Autor: Alin Pătru | vineri, 24 iunie 2016 | 0 Comentarii | 2 Vizualizari Andrei Leonte Andrei Leonte a avut un...

Preluat de la EVZ