loading…

Adrian Porumboiu nu crede că proiectul lui Hagi de la Viitorul va mai avea o perioadă de viață lungă atât timp cât și “Regele” este nevoit să înoate contra curentului și să se lupte de unul singur cu întreg sistemul din fotbalul românesc.

Adrian Porumboiu, fost finanțator la Vaslui, afirmă că nu s-ar mai întoarce în fotbal date fiind problemele pe care le-a întâmpinat pe vremea când finanța echipa moldavă. Cel mai mare regret al lui Porumboiu este că nu a reușit să câștige titlul în Liga 1 deși, susține fostul mare arbitru, avea cea mai bună echipă în acea perioadă.

Nu face nici Gică Hagi bine la Viitorul. Are și el problemele lui. Într-un sistem în care lucrurile nu sunt puse la punct se strecoară cu greu, cât de mare e, nici lui nu-i este ușor. Am fost mai mult decât lipsit de logică. Am vrut să fac ceva serios și a ieșit ce a ieșit, atâtea piedici și mizerii aruncate în calea unei echipe bune. N-am putut să luăm campionatul pentru că influențele erau atât de puternice încât depășeau și Federația. Mi-am stricat ani buni din viață crezând ca un naiv că se pot îndrepta lucru. Același lucru îl va păți și Gică Hagi“, a declarat Adrian Porumboiu la ProSport LIVE.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/adrian-porumboiu-gica-hagi-nu-face-bine-la-viitorul-va-pati-ca-mine-25122.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/adrian-porumboiu-gica-hagi-nu-face-bine-la-viitorul-va-pati-ca-mine-25122-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv