loading…

Un bărbat de 42 de ani s-a înecat în râul Dorna în care intrase să se răcorească, un alt bărbat intrând să-l salveze, dar fără succes întrucât curentul era foarte puternic.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că doi bărbați se aflau, miercuri după amiaza, pe malul râului Dorna, în Vatra Dornei, unde intenționau să facă un grătar, iar unul dintre ei s-a aruncat în apa râului pentru a se răcori și nu a mai putut face față apei care curgea cu putere. Celălalt bărbat aflat pe mal i-a sărit în ajutor, dar nu a reușit să-l prindă și a renunțat, ieșind și el cu greu din apă.

Situația a fost semnalată la 112, iar pompierii militari din Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale, o barcă pneumatică și un echipaj SMURD.

Trupul bărbatului a fost găsit în aval, blocat în mijlocul albiei râului Dorna, fiind recuperat de pompierii militari care l-au adus la mal, unde a fost preluat de echipajul SMURD, ajutat de un echipaj SAJ și s-au început manevre de resuscitare.

După aproximativ o oră de efort susținut pentru a-l readuce la viață, Serviciul de Ambulanță Județean a declarat decesul bărbatului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/un-barbat-aflat-la-gratar-s-a-inecat-dupa-ce-intrase-in-apa-sa-se-racoreasca-25084.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/un-barbat-aflat-la-gratar-s-a-inecat-dupa-ce-intrase-in-apa-sa-se-racoreasca-25084-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv