loading…

Trupul Lidiei Vieru, notarul public din județul Iași dispărut sâmbătă dimineața din Stațiunea Durău, a fost găsit, în această după-amiază, în lacul Bicaz.

La o primă examinare a cadavrului, criminaliștii au stabilit că femeia s-a legat singură și a reușit să-și prindă și un  bolovan de gât, care a fost găsit lângă ea, scrie 7est.ro.

Cu o zi înainte, la examinarea autoturismului, a mai fost găsit un bilet prin care notărița își cerea iertare de la familie, spunea că a încercat să-și ia viața cu 24 de somnifere, dar n-a reușit, și atunci s-a gândit la o metodă mai sigură, care să nu mai dea greș.

“În acest moment nu avem dubii, însă vom vedea ce se stabilește și la necropsia care se va efectua mâine”, a declarat comisarul șef Benone Beșu, șeful Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Neamț.

Motivul pentru care femeia a recurs la gestul extrem este acela că în urmă cu câteva zile a fost condamnată la 8 ani de închisoare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/sinucidere-socanta-o-femeie-s-a-legat-de-maini-si-de-picioare-si-a-pus-un-bolovan-de-gat-si-s-a-aruncat-in-apa-25105.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/sinucidere-socanta-o-femeie-s-a-legat-de-maini-si-de-picioare-si-a-pus-un-bolovan-de-gat-si-s-a-aruncat-in-apa-25105-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv