Autor:
Gabriela Dinescu
| joi, 23 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

Laura Georgescu

Nimeni nu şi-ar fi închipuit că festivitatea de închidere a anului şcolar de la Şcoala 175 din Capitală se va termina prin intervenţia unui echipaj de poliţie.

 Prezentă la serbarea şcolară a fiicei sale, fosta soţie a lui Dan Condrea, proprietarul firmei Hexi Pharma, a vrut să îşi ia copilul la plecare. Dorinţa Laurei Georgescu (foto) nu i-a fost îndeplinită, pentru că reprezentanţii şcolii erau informaţi cu privire la faptul că nu ea deţine custodia copilului. Văzând intenţia primei soţii a lui Dan Condrea, aceştia au chemat un echipaj de poliţie, care s-a deplasat la faţa locului împreună cu angajaţi ai Direcţiei pentru Protecţia Copilului. Potrivit unei decizii judecătoreşti, Laura Georgescu nu poate să-şi vadă copilul decât în prezenţa mamei sale, bunica minorului. O altă explicaţie pentru care Laura Georgescu nu a primit custodia copilului său după divorţ este că suferă de schizofrenie paranoidă şi se internează periodic la Spitalul Clinic de Psihiatrie dr. Alexandru Obregia.

Echipajul de poliţie al Secţiei 4 a încercat să o convingă pe prima soţie a lui Dan Condrea că trebuie să respecte decizia instanţei. Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit în urma unui accident rutier, la puţin timp după ce au fost făcute publice date referitoare la dezinfectaţii diluaţi puşi la vânzare de societatea sa.Tag-uri:
serbare scolara, politie, capitala, scoala 175, Dan Condrea, Laura Georgescu

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/24-aura1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/24-aura1-465x390-300x298.jpgrootstireaActualitate/EsentialEVZ Special
Autor: Gabriela Dinescu | joi, 23 iunie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari Laura Georgescu Nimeni nu şi-ar fi...

Preluat de la EVZ