Autor:
Bianca Zaharescu
| joi, 23 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 134 Vizualizari

ȘAPTE tineri au MURIT ÎNECAȚI în timp ce se fotografiau

Șapte tineri au sfârșit înecați în fluviul Gange din India după ce unul dintre ei și-a pierdut echilibrul în timp ce se fotografia, au anunțat autoritățile locale citate de agenția de presă Xinhua.

“Șapte tineri au plecat ieri să facă o baie în râul Gange și unul dintre ei, în timp ce facea fotografii selfie, și-a pierdut echilibrul și a fost măturat de un curent puternic de apă”, a declarat un oficial al poliției. “Cei șase prieteni care îl însoțeau s-au înecat pe rând încercând să se salveze unii pe alții”, a precizat sursa citată. Poliția nu a mai putut decât să aducă trupurile la mal.

Tragedia s-a petrecut în districtul Kanpur, la cca. 89 de kilometri în vest de orașul Lucknow, Capitala Uttar Pradesh din sudul Indiei.

Poliția locală a anunțat la începutul acestui an 16 zone în care fotografiile selfie sunt interzise, deoarece mai multe decese au avut loc în India în timpul sesiunilor foto de autoportrete. Pe lista locațiilor interzise se regăsesc faleze marine renumite, precum Bandra Banstand, Marine Drive și Juhu Chowpatty, scrie Agerpres. 

Tag-uri:
Bandra Banstand, Marine Drive, Juhu Chowpatty, tineri inecați in gange, selfie ucigas

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/lkp-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/lkp-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Bianca Zaharescu | joi, 23 iunie 2016 | 0 Comentarii | 134 Vizualizari ȘAPTE tineri au MURIT ÎNECAȚI în timp ce...

Preluat de la EVZ