Autor:
Petrisor Cana
| joi, 23 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 209 Vizualizari

Ne-am acordat un scurt răgaz și, după ce am scris ediția care ajunge, joi, la cititori, am petrecut, împreună, lângă redacție. Noi, jurnaliștii „Evenimentul zilei” am marcat, astfel, între muncă și casă, alături de foști colegi care au venit să fie alături de noi, cei 24 de ani de existență a „Bulinei roșii”.

Fără prea multe cuvinte, „Evenimentul zilei” a împlinit 24 de ani într-o atmosferă de muncă și petrecere. De la cei care conduc la cei care scriu, de la tehnoredactori – care așează în pagini textele până la cei care ne promovează, la marketing, de la administrator, contabil sau truditoarea femeie de serviciu, am fost, cu toții, o familie.

Ne-am bucurat să îi avem alături pe colegii de la revista „Capital”, pe foști colegi, care se regăsesc, acum, la alte trustri media, în administrația publică sau în alte locuri în care au ales să meargă mai departe, dar și cititori. În această seară am fost, cu toții, „bulinari”.

În urma unei tombole organizată de conducerea editurii  „Evenimentul zilei și Capital”, câțiva norocoși ai ediției jubiliare s-au ales și cu premii, pe lângă buna dispoziție.

Tag-uri:
EVZ, Evenimentul zilei, 24 de ani, colegi, sarbatoarea

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/sarbatoarea-evz-24-de-ani-5-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/sarbatoarea-evz-24-de-ani-5-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Petrisor Cana | joi, 23 iunie 2016 | 0 Comentarii | 209 Vizualizari Fără prea multe cuvinte, „Evenimentul zilei” a...

Preluat de la EVZ