loading…

Peste 200 de persoane protestează, în această seară, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, cerând dizolvarea Parlamentului, în urma ultimelor decizii luate de parlamentari.

Protestatarii s-au adunat în Piața Unirii, având afișe cu mesaje precum “Educație, nu corupție”, “DNA, noi suntem de partea ta”, “Nu pensii speciale, doar închisoare”, “Vrem dreptate, nu imunitate”, “Revoluția-i în toi, Parlamentul la gunoi” și “Nu vrem Parlament de hoți”.

Bogdan Rădulescu, unul dintre organizatorii protestului, a declarat că Parlamentul “profită de perioada de vară” și “testează vigilența românilor”, spunând că deciziile din ultimele zile ale parlamentarilor reprezintă “un atentat la siguranța națională”.

“Parlamentul profită că suntem topiți de căldură și ne testează vigilența. Ce au făcut în ultimele zile este atentat la siguranța națională. Au votat dezincriminarea conflictului de interese pentru parlamentarii care și-au angajat rudele, au rezolvat Legea pensiilor speciale pentru aleșii locali, au închis dosarul <Diaspora> referitor la organizarea dezastruoasă a votului pentru prezidențiale, iar Senatul a respins cererea procurorilor DNA de încuviințare a urmăririi penale împotriva fostului ministru de Externe, senatorul PSD, Titus Corlățean. Ne-am săturat. Cred că singura soluție este dizolvarea Parlamentului, pentru că parlamentarii își fac legile lor și ne sfidează pe noi. Cerem dizolvarea Parlamentului”, a spus Rădulescu.

Potrivit acestuia, parlamentarii votează legi exclusiv în favoarea lor și împotriva cetățenilor și încalcă deciziile Curții Constituționale.

Protestul este autorizat între orele 18.00 – 21.00 și ar putea fi reluat în fiecare zi.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/peste-200-de-persoane-protesteaza-in-piata-unirii-din-cluj-cerand-dizolvarea-parlamentului-25100.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/peste-200-de-persoane-protesteaza-in-piata-unirii-din-cluj-cerand-dizolvarea-parlamentului-25100-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv