loading…

Managerul unui hotel de lux din Capitală,omul de afaceri de origine egipteană Dahwa Youssef, este bănuit de evaziune fiscală în valoare de aproape 6.000.000 de lei. În această dimineață au fost făcute percheziții în acest caz la nouă adrese din București și Ilfov, au declarat surse judiciare pentru agenția Mediafax.

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu specialiști ai Direcției Operațiuni Speciale și luptători S.I.A.S., descind, la această oră, la sediile a 7 societăți comerciale, ce au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale, precum și la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală. Din cercetări a reieșit că, în perioada 2013-2014, reprezentantul societăților comerciale, care este și manager de hotel, ar fi derulat, sub paravanul acestora, mai multe operațiuni fiscale, fără a le declara instituțiilor competente“, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Surse judiciare citate de agenția Mediafax că vizat de această acțiune este omul de afaceri de origine egipteană Dahwa Youssef, manager al unui hotel de lux din Capitală, fiind făcute verificări și în incinta hotelului din centrul Capitalei. Potrivit unor alte surse, citate de postul România TV, în afacerile suspecte ar fi implicată și Ambasada Libiei.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat, stabilit până în acest moment, se ridică la peste 5.700.000 de lei, reprezentând T.V.A și impozit pe profit“, mai anunță Poliția Română în comunicatul de presă.

Acțiunea din această dimineață se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București. La finalul perchezițiilor, Dahwa Youssef și un apropiat al său vor fi conduși la audieri.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/perchezitii-managerul-unui-hotel-de-lux-suspectat-de-evaziune-fiscala-de-6-milioane-lei-25070.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/perchezitii-managerul-unui-hotel-de-lux-suspectat-de-evaziune-fiscala-de-6-milioane-lei-25070-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv