Autor:
Andrei Călin
| joi, 23 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 4 Vizualizari

Ioan Andone

Dinamo a pierdut primul amical al verii, disputat în fața gruzinilor de la Samtredia, scor 1-5. La final, Dorin Rotariu a afirmat că „roș-albii” vor să scrie istorie în sezonul viitor.

Dinamo s-a făcut de râs în partida amicală jucată, miercuri, contra georgienilor de la Samtredia, locul 2 în campionatul intern. La primul meci de la revenire lui Ioan Andone în Ștefan cel Mare, „roș-albii” au cedat cu scorul de 1-5. La final, atacantul Dorin Rotariu a avut un discurs optimist.

„Noi am fost la primul meci, suntem la început cu pregătirea. Georgienii sunt la finalul cantonamentelor. Important e că ne pregătim bine și trebuie să ne antrenăm pentru meciurile cu miză care vor veni. Domnul Andone ne-a spus ce greșeli colective au fost. Am vorbit și la pauză, dar cred că ne-a surprins începutul meciului. Venim după niște antrenamente grele, e normal să nu avem prospețime. Eu simt echipa cu o poftă mare de performanță, vrem să facem istorie cum nu s-a reușit în ultimii ani!”, a spus Rotariu, conform gsp.ro.

„Dacă scoatem din ecuație greșelile și golurile luate, atitudinea a fost bună. Am luat golurile prea ușor. Trebuie să avem mai mult calm în față pentru a nu ne mai precipita în fața golului. Ne vom reveni, dar mai e mult de muncă”, a spus și Ioan Andone.Tag-uri:
dinamo, amical, antrenor, dorin rotariu, umilita

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/22-23_Andone_reuters_01-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/22-23_Andone_reuters_01-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | joi, 23 iunie 2016 | 0 Comentarii | 4 Vizualizari Ioan Andone Dinamo a pierdut primul amical...

Preluat de la EVZ