loading…

Condamnat la începutul anilor ’90 la închisoare pe viață, după ce a ucis doi bătrâni, Fănel Milea, acum în vârstă de 53 de ani, originar din comuna brăileană Viziru, a fost lăsat în libertate, după ce a petrecut două decenii după gratii.

Cei care l-au eliberat condiționat au considerat că individul a renunțat la pornirile criminale, dar s-au înșelat, scrie adevarul.ro.

Recent, magistrații Tribunalului Brăila l-au condamnat pe bărbat la detenție pe viață, pentru viol și omor calificat. Deocamdată, sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs.

Bărbatul a fost găsit vinovat pentru violarea și uciderea Vasilicăi Grosu, o femeie de 83 de ani, din satul Gura Călmățui, comuna Berteștii de Jos, județul Brăila.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/justitia-in-romania-criminal-condamnat-la-inchisoare-pe-viata-dupa-ce-a-fost-eliberat-dupa-o-alta-condamnare-pe-viata-25107.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/justitia-in-romania-criminal-condamnat-la-inchisoare-pe-viata-dupa-ce-a-fost-eliberat-dupa-o-alta-condamnare-pe-viata-25107-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv