loading…

Fotbalistul Florin Cernat, în vârstă de 36 de ani, a anunțat, astăzi, că a semnat un contract valabil un sezon cu formația de Liga 1 FC Voluntari. Cernat era liber de contract după un sezon petrecut la FC Viitorul Constanța.

”Este o nouă provocare pentru mine și sper ca anul ăsta să-mi ating obiectivul, adică să joc și să ajungem în play-off. Anul trecut nu am putut evolua din cauza unei accidentări. Au fost și alte oferte, dar eu am venit unde s-a insistat mai mult. În plus, cei de aici au dorit să mă ia și în vara trecută, dar nu a fost să fie. Asta e, a ieșit anul acesta”, a spus Cernat pentru DigiSport.

Cernat a explicat că nu mai resimte probleme medicale și abia așteaptă să revină, scrie Mediafax.

“Cel mai mare regret al meu este că nu am putut juca în play-off. A fost cea mai lungă perioadă de inactivitate din cariera mea. Nu am avut în viața mea două accidentări consecutive. Am pus pe ghinion această perioadă. Acum chiar nu mai sunt probleme deloc la alergare. Sper să nu mai am niciun fel de probleme. Am zis că mai pot să alerg și cât mă țin picioarele voi mai juca, dar tot va veni momentul când mă voi retrage”, a precizat mijlocașul.

FC Voluntari a rămas cu emoții în Liga 1, după ce s-a salvat de la retrogradare în urma ”barajului” cu UTA Bătrâna Doamnă, scor 3-1 pe ambele manșe.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/florin-cernat-a-semnat-cu-fc-voluntari-25099.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/florin-cernat-a-semnat-cu-fc-voluntari-25099-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv