Autor:
Mihai Oprea
| joi, 23 iunie 2016 | 0 Comentarii
| 4 Vizualizari

Cunoscut drept unul dintre cei mai pasionaţi piloţi din automobilismul sportiv din Romania, Alexandru Podar va conduce un Nissan Silvia S13 de 690 de cai putere la cel mai mare eveniment de drift din ultimii cinci ani organizat în Estul Europei. Clujeanul se aşteaptă ca publicul român să descopere cu adevărat driftul cu ocazia etapei a doua a Campionatului Naţional 2016, programată în perioada 25-26 iunie, la Bucureşti, acolo unde vor participa piloţi din 7 ţări.

Povestea lui Alexandru Podar (28 de ani) începe la Cluj acum mai bine de un deceniu şi jumătate. În copilărie era atras de toate hârburile din faţa blocului. Nu-i plăceau maşinile noi, frumoase, el îşi îndrepta atenţia mai ales spre cele abandonate. Fapt confirmat şi de mama sa, care îşi aminteşte că marea lui dorinţă era să recondiţioneze o maşină şi să şi-o transforme după gustul lui. A trebuit să aştepte până la 18 ani, vârstă la care şi-a cumpărat prima maşină. Un Mercedes S Classe W220. De atunci, este un mare fan al producatorului german. Ii mai mai plac şi mărcile japoneze, este vorba însă exclusiv despre modelele consacrate.

Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate.

Tag-uri:
Alexandru Podar, Un Mercedes, Nissan Skyline, Alex Podar, Nissan Silvia, Estul Europei, Campionatului Na, Casei Poporului, drift, trafic restrictionat

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/harta-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/harta-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Mihai Oprea | joi, 23 iunie 2016 | 0 Comentarii | 4 Vizualizari Cunoscut drept unul dintre cei mai pasionaţi...

Preluat de la EVZ