loading…

Lotul echipei Pandurii Târgu Jiu a ajuns ieri seară, în jurul orei 21:30, pe aeroportul din Viena, cu o întârziere de aproximativ șase ore și a ajuns la Maribor după aproximativ 12 ore de la plecarea de la hotelul din București, scrie site-ul oficial al clubului.

Întârzierea s-a datorat unei defecțiuni la computerul de bord al aeronavei Austrian Airlines cu care echipa trebuia să se deplaseze la Viena. După două încercări de decolare ratate, avionul s-a întors de la capătul pistei de decolare și pasagerii au fost debarcați fiind relocați pe alte curse ale aceleiași companii.

Delegația echipei Pandurii a decolat până la urmă în jurul orei 19:30 de pe aeroportul Henri Coandă, tot cu o cursă Austrian Airlines, compania aeriană asigurând și o masă jucătorilor pe perioada cât au așteptat următoarea cursă în aeroport.

Deși au trecut prin câteva peripeții la acest zbor spre Viena președintele Narcis Răducan i-a liniștit pe jucători și a făcut haz de necaz:

Au senzori de antrenor la bord. S-au prins că n-avem principal și de aceea nu pleacă avionul”.

O parte din staff a rămas însă pe aeroportul din Viena pentru a aștepta bagajele delegației care nu au putut fi mutate la timp din aeronava cu probleme pe noua cursă cu care a plecat echipa. Austrian Airlines a făcut însă eforturi ca bagajele celor de la Pandurii să ajungă cu următoarea cursă și să fie duse în cantonamentul de la Maribor în această seară.

Lotul echipei Pandurii Târgu Jiu s-a deplasat la Maribor fără antrenor principal, numele noului antrenor urmând să fie anunțat de către președintele Narcis Răducan în următoarele zile. Până atunci jucătorii se vor antrena sub comanda aceluiași staff tehnic cu care s-au pregătit la reunirea de la Târgu Jiu, preparatorul fizic Ionuț Stelescu, antrenorul secund Radu Alexandru și antrenorul cu portarii Bogdan Pârvu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/avionul-care-transporta-echipa-pandurii-targu-jiu-spre-viena-a-avut-probleme-la-decolare-25079.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/06/avionul-care-transporta-echipa-pandurii-targu-jiu-spre-viena-a-avut-probleme-la-decolare-25079-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv